Šafran siaty - poznáte jeho triedy?

 All Red Šafran Super Negin | najvyššia trieda

Supe Negin je najkvalitnejší šafran na trhu, má najvyšší objem a vlákna sú zo všetkých All Red tried najdlhšie. Jeho zber vyžaduje vysokú zručnosť a opatrnosť pri manipulácií. Špeciálna starostlivosť pri sušení aj balení zaručuje, že čnelky šafranu ostávajú celé a nepolámané. Vďaka tomu má najsilnejšiu arómu a farbiacu schopnosť.

Prvotriednu kvalitu Super Negin vám ponúkame v piatich druhoch - pol gramu, 1 gram, 5 gramov ako aj väčšie balenia 50 gramov a 250 gramov.

super-negin

Super Negin - 1 gram na lyžičke

 

All Red Šafran Negin | menšie vlákna

Táto trieda šafranu je podobná ako najvyššia Super Negin, no vlákna sú o niečo menšie a nemusia byť všetky tak rovné. Aróma, kvalita aj čistota je však stále výborná. Šafran Negin si môžete v našom e-shope v troch množstevných baleniach: 5 gramov, 50 gramov a 250 gramov.

Safran-siaty-Negin-druha-trieda-Epersia 

Negin - 1 gram na lyžičke

 

All Red Šafran Sargol | najbežnejší na Slovensku

Sargol je najbežnejšie ponúkaná a používaná trieda šafranu na Slovensku. V porovnaní s vyššími triedami má o polovicu nižší objem, vlákna sú oveľa kratšie a obsahuje aj drobné časti. Napriek tomu ide tiež o veľmi kvalitný šafran za výbornú cenu. V triede Sargol ako jedinej ponúkame aj drvený šafran, a to v 30 gramovom balení.

sargol2

Sargol - 1 gram na lyžičke

 

Bežný šafran

Bežne dostupný šafran siaty, ktorý môžete kúpiť v maloobchodných prevádzkach a sieťach, je nižšej kvality ako šafran Epersia. Cenu za gram má pritom Epersia jednu z najvýhodnejších na trhu.

safran-bezne-predavany-v-obchodoch

Bežný šafran - 1 gram na lyžičke

 

TIP: AK sa neviete rozhodnúť, ktorý druh šafranu je pre vás ten pravý, odporúčame vám objednať si vzorkovník. Môžete si tak sami porovnať jednotlivé triedy a vybrať svoj najobľúbenejší.

 

Späť do obchodu